0651799986 office@markking.nl

over ons

Wij zijn Mark King

In het kort; Wij zijn een full service online marketingbureau uit Vlissingen.

Een succesvolle site of campagne kan niet zonder een goede strategie, in welke vorm dan ook.

Door nauw met elkaar samen te werken hebben we allemaal dezelfde doelen voor ogen.

Online Succesvol zijn doe je Samen.
Voorbeelden zie je in ons portfolio.

“Aangenaam, hoe kunnen wij jou helpen?”

Thomas

adviseur / strateeg / marketeer / eigenaar Mark King Online

Ik help bedrijven en instellingen met de formulering van hun online strategie. Vertaling naar de juiste platformen in combinatie met de juiste techniek en de ideale marketingmix.

Als online specialist met focus op online marketing, e-commerce en online strategie heb ik jarenlange ervaring opgedaan.

Ik vind het geweldig onderdeel te zijn van een team professionals en projecten te leiden op het snijvlak van marketing, e-commerce, social media en techniek.

Van start tot finish (ervaring leert dat je nooit klaar bent).

Hoe kan ik JOU helpen?

Eduard

specialist adverteren op Google

ROAS! Dat is alles wat telt voor mij. De vertaling van een sterke propositie van jouw bedrijf naar een succesvolle advertentie strategie. Met ruim 10 jaar ervaring in Google Ads en Analytics haal ik het meeste uit het beschikbare budget, adviseer ik je pro-actief over mogelijke kansen en optimalisaties en rapporteer ik op een manier die voor jou het beste is. Of het nu gaat om een webshop, dienstverlening of B2B; ik vind de juiste inzet van Google Ads en stuur op rendement.

Hoe kan ik JOU helpen?

* ROAS = Return On Advertising Spend

 

Kim

tekstschrijfster

Ik vind de woorden waarmee we jouw verhaal kunnen vertellen én jouw doelgroep kunnen bereiken.

Met mijn communicatieachtergrond denk ik actief mee over de beste insteek, stijl en inhoud van de teksten voor jouw online communicatiekanalen.

Als freelance tekstschrijver en eigenaar van mijn eigen tekstbureau vind ik het tof om tevens deel uit te maken van het Mark King Online team. Een professioneel team dat in de volle breedte bijdraagt aan een succesvollere online marketing.

Hoe kan ik JOU helpen?

Norman

website ontwikkelaar / grafisch vormgever

– info volgt

Jordy

app ontwikkelaar

Ik zet ideeën om naar functionele applicaties. Ik bouw zowel applicaties voor Android, iOS en web. Zo is een platform voor veel mensen is toegankelijk. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste techniek om zo de beste gebruikerservaring te bieden.

Ik focus mij voornamelijk op de ontwikkeling van platforms. Binnen Mark King Online houdt ik mij voornamelijk bezig met de technische ontwikkeling van apps en sites. Momenteel werk ik voornamelijk aan het platform van Lekkerder bij de Boer.

Ik kijk er naar uit om met jouw project aan de slag te gaan.

Hoe kan ik JOU helpen?

Stageplek

communicatie / development

Doe je een HBO-opleiding en zoek je een werk- of afstudeerstage? Neem dan contact met ons op. Misschien hebben we wel plek voor jou!

Ons ultieme doel

Waarom doen we wat we doen en hoe doen we dat …

WHY we do WHAT we do and HOW we do it …

Waarom doen we wat we doen?
Wij geloven in de kracht van online. Dat een goede online strategie het startpunt is van succes. Wij zijn trots op wat we mogen doen en voelen ons nederig in het vertrouwen dat in ons wordt gesteld.
Hoe doen we wat we doen?
Door goed te luisteren. Geen jaknikker te zijn. Te adviseren en te doen wat het beste is om de vooropgestelde doelen te behalen. Door kansen te zien. Anders te durven denken. Zo houden we onze ‘stip’ altijd in het vizier: Samen Online Succesvol.
Wat doen we?

Wij bieden een totaal pakket van web techniek en online marketing skills.

GENOEG GELEZEN?

Laten we een goed gesprek hebben.