0651799986 office@markking.nl

EEN PROJECT VAN MARK KING ONLINE

fortis korfbal

meer dan korfbal

OPDRACHT

Positionering van Fortis als de korfbalvereniging in Zeeland waar iedereen -ongeacht niveau- kan genieten van het verenigingsleven dat deze haar leden biedt. Daarnaast voorzien in groeiambities door een duidelijke profilering en mogelijkheid tot het aanmelden als lid.

Dit hebben wij gedaan.

  • Online Strategie
  • Online Marketing
  • Realisatie site
  • Ondersteuning SEO copywriting
  • Zoekmachine Optimalisatie
  • Social Media Strategie en uitvoering
  • Ontwikkeling Tagline
  • Vormgeving
  • Content ontwikkeling
  • Koppeling met SportLink

Meer weten? Vul onderstaand formulier in of bel 06 51799986. Wil je dat wij je bellen? Vul dan je telefoonnummer in.

12 + 5 =

Fortis Korfbal uit Oost-Souburg is de op een na grootste korfbalvereniging van Zeeland. De vereniging telt zo’n 400 leden en is opgericht in 1998 uit een fusie met Animo en Zuidwesters.

De korfbalclub heeft ervaren (jeugd)trainers die positief coachen. Daarnaast wordt er enorm veel georganiseerd buiten de korfbal om. Korfbal is bindende factor, met alles er om heem maakt deze vereniging uniek.

De site van Fortis Korfbal is gepositioneerd als Corporate Website. Algemene informatie, speelschema, uitslagen en standen maar ook clubnieuws en diverse agenda’s voor o.a. scheidsrechters, vervoer, bardiensten, evenementen en meer. Daarnaast is er een speciale sectie ingericht speciaal voor toekomstige sponsoren.

Fortis Korfbal is … meer dan korfbal

Korfbalverenigingen zijn er genoeg in Zeeland. En dat is maar goed ook. Maar hoe zorg je ervoor dat potentiële leden kiezen voor korfbal, en niet voor bijvoorbeeld voetbal, tennis, basketbal … Door te laten zien wie je bent, wat je doet en wat je als lid allemaal krijgt. Positionering van ‘Meer dan korfbal’ is dan ook van groot belang.

Koppeling met SportLink

De koppeling met de speciale datadienst SportLink neemt veel werk uit handen van de vrijwilligers van Fortis Korfbal. Doordat veel data centraal is opgebouwd, is deze eenvoudig te integreren in de site. Dit geldt niet alleen het wedstrijdschema en de uitslagen en standen, maar ook voor andere data zoals bardiensten etc.

Ultieme sportsite

De opzet van deze sportsite voor Fortis Korfbal is eenvoudig in te zetten voor andere sportverenigingen; atletiekvereniging, judoclub, voetbalvereniging, basketbal, korfbalclub, volleybalvereniging, handbalvereniging, zwemvereniging, honkbal, softbal, etc.

GENOEG GELEZEN?

Laten we een goed gesprek hebben.