0651799986 office@markking.nl

EEN PROJECT VAN MARK KING ONLINE

PMC in balans fysiotherapie en revalidatie

OPDRACHT

De bouw van een nieuw platform voor PMC In Balans dat zorgt voor de ‘perfecte’ klantreis. Daarnaast zo goed mogelijk informerend waar de organisatie voor staat, wat voor soort zorg zij verlenen en wat je er als klant/patiënt aan hebt.

Dit hebben wij gedaan.

  • Online Strategie
  • Online Marketing
  • Realisatie website
  • Ondersteuning SEO copywriting
  • Zoekmachine Optimalisatie
  • Vormgeving
  • Logo ontwerp
Meer weten? Vul onderstaand formulier in of bel 06 51799986. Wil je dat wij je bellen? Vul dan je telefoonnummer in.

9 + 1 =

Met vestigingen in Arnemuiden, Koudekerke, Oost-Souburg, Middelburg, Vlissingen en Zoutelande is PMC In Balans een vertrouwd gezicht op Walcheren. Maar ze willen meer.

Beter vindbaar online, een site die in dienst staat van haar bezoekers. Uitnodigt tot interactie. Alle analyses gaan de goede kant op!

Met een aantal stakeholders hebben wij online strategiesessies gedaan. Uiteindelijk is de online strategie vertaald naar een site die de bezoekers van de juist informatie voorziet, waarbij klantcontact en interactie voorop staat.

Met PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie hebben we samen met Thomas Siahaya van Mark King Online enkele online strategiesessies gevoerd. 

Op basis van de uitkomst van deze sessies is onze online strategie vertaald naar onze nieuwe site. Vervolgens zijn we in nauwe samenwerking met Mark King Online gestart met het volledig restylen van onze website.

Deze is nu volledig responsive zodat deze ook mobiel goed leesbaar is.

De uitdaging was om de veelvoud aan specialisaties in de fysiotherapie die wij bieden, evenals onze overige activiteiten, goed kwijt te kunnen op de nieuwe website. Mark King Online is daar erg goed in geslaagd en heeft er voor gezorgd dat we online nu ook veel beter vindbaar zijn geworden.

Ook is ons logo kritisch onder de loep genomen en is uiteindelijk naar volle tevredenheid vormgegeven. Ons logo is nu eigentijds en kunnen we op verschillende manieren en vormen toepassen; online, print en video. Een welkome aanvulling op de nieuwe site. Daarnaast een must voor onze uitstraling naar onze klanten zoals patienten, verwijzers (huisartsen en specialisten) en de zorgverzekeraars.

Bij Thomas vonden we iemand die strategisch met je bedrijf meedenkt en onze online strategie uitstekend heeft vertaald naar onze nieuwe site. Daarnaast is hij iemand die er voor de volle 100% voor gaat. En dat past prima bij PMC In Balans.

Samenwerken met Mark King Online is dan ook een aanrader.

Jouri van de Broeke

Mede Eigenaar, PMC In Balans Fysiotherapie en Revalidatie

GENOEG GELEZEN?

Laten we een goed gesprek hebben.